Новини про зірок
Подобається

Костянтин Меладзе вперше прокоментував новий склад «ВІА Гри»

19/09/2018     Автор: Яна Романська
Костянтин Меладзе вперше прокоментував новий склад «ВІА Гри»

Нещодавно фанатів знаменитої дівич-групи "ВІА Гра" шокувала новина про те, що одразу двоє з солісток вирішили покинути склад колективу. 

У популярному на весь СНД колективі «ВІА Гра» відбулася чергова зміна учасниць. Склад групи, що утворився п'ять років тому на проекті "Хочу в ВІА Гру", зазнав суттєвих змін. 
Першою звабливе тріо покинула Міша Романова, трохи згодом — Анастасія Кожевникова. У дівчат підійшов до закінчення термін контракту і вони вирішили його не продовжувати. 24 серпня Кожевникова вийшла заміж. Вона також планує почати сольну кар'єру.

Колектив поповнили Уляна Синецька і Ольга Меганська. Синецька відома глядачам завдяки участі в шоу "Голос" і "Нова Фабрика Зірок".

За словами продюсера та композитора Костянтина Меладзе, з приходом нових людей, в групі склалася прекрасна людська і творча атмосфера. Про це повідомляється на сторінці продюсерського центру Meladze Music.
«Коли мене не надихають атмосфера і темпи розвитку, що склалися в тому чи іншому колективі, я переключаюсь на більш перспективні і цікаві для себе проекти. Цього разу, після закінчення контракту, я запропонував продовжити його тільки Еріці Герцег. І вже бачу, що з приходом нових людей: Ольги Меганської і Уляни Синецької, в групі склалася прекрасна людська і творча атмосфера. Я знову сповнений сил, надій і натхнення, і впевнений, що ми ще довго будемо радувати шанувальників новими творами і творчими експериментами. Історія групи ВІА ГРА триває! », — підсумував Меладзе.

Нагадаємо, 25-річна Анастасія Кожевникова на сторінці в Instagram попрощалася з колегами по "ВІА Грі". Анастасія зізналася, що будучи у групі страждала від довгої затяжної депресії.