Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 20 вересня 2018 року

19/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 20 вересня 2018 року

ОВЕН

Один з кращих днів вересня. Сприятливий для контактів і поїздок. Тільки ви здатні вирішити конфлікт на роботі. Підключіть свій талант.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні продуктивний день, але не бажано дуже багато працювати. Відпочинь. Заплануй на вечір перегляд улюбленого фільму.

БЛИЗНЮКИ

Вам доведеться приймати важливе рішення, покладайтеся тільки на себе. У спірній ситуації тримайте нейтралітет. Без напруги.

РАК

Щоб зберегти спокій, сьогодні варто менше користуватися інтернетом. Несподіване прохання може завести вас в глухий кут. Попросіть допомоги і на ваше прохання з задоволенням відгукнуться, в результаті це принесе радість і вам, і вашим товаришам.

ЛЕВ

Можливі цікаві знайомства, але не поспішайте переходити на «ти». Друга половинка приборкає емоційні урагани в ваших стосунках.

ДІВА

Будьте подалі від інтриг і пліток. Можна влаштувати вечір на самоті. Ви чітко знаєте, що хочете. Однак, в результаті, буде інший варіант. Незважаючи на всі складнощі, у вас є всі шанси просунутися по кар'єрних сходах.

ТЕРЕЗИ

Ранок буде легким і приємним. Ви багато встигнете зробити. Сьогодні ви дуже сентиментальні. Вам підходить такий образ.

СКОРПІОН

У вас хороші перспективи, але потрібно докласти трохи більше зусиль. Буде душевна розмова. Не плануйте справи на вечір.


СТРІЛЕЦЬ

Новин буде багато, вам потрібно їх фільтрувати, щоб не заплутатися. Проведіть несподівані вихідні зі своїми близькими. Вони скучили.

КОЗЕРІГ

День сприятливий для амбітних планів. Не бійтеся ризикувати. Якщо не знаєте, що хочете, влаштуйте спонтанну поїздку. Наберіться терпіння і не сприймайте все це занадто близько до серця, це всього лише чорна смуга, яка незабаром зміниться на білу.

ВОДОЛІЙ

Серйозні справи плануйте на ранок, а вечір краще провести вдома. Ризикніть в серйозній справі і отримаєте винагороду. Можливо, зараз саме час зробити важливий дзвінок?

РИБИ

Побалуйте себе чимось приємним, в чому давно собі відмовляли. Зробіть собі подарунок, і ваш настрій істотно покращиться.