Новини про зірок
Подобається

«А тато з вами живе?» фанати Світлани Лободи хвилюються через те, що дівчата ростуть без батька

18/09/2018     Автор: Віра Грицишин
«А тато з вами живе?» фанати Світлани Лободи хвилюються через те, що дівчата ростуть без батька

Українська співачка Світлана Лобода показала знімок зі старшою дочкою. Шанувальники артистки відзначили, що вона не часто ділитися знімками зі своїми дітьми.

Яскрава зовнішність і сильний голос відразу привернули увагу громадськості до нової учасниці відомого тріо «ВІА Гра». У складі групи Світлана Лобода знялася в кліпі «Біологія» та новорічному мюзиклі «Сорочинський ярмарок». Саме «ВІА Гра» зробила дівчину впізнаваною, незважаючи на те, що до зоряного колективу співачка була солісткою групи «Капучіно».

После непродолжительной карьеры в составе группы «ВИА Гра» Светлана Лобода начала свой сольный путь в мире шоу-бизнеса. 

У співачки є 7-річна донька Єва від стосунків з танцівником Андрієм Царем. А також, у Світлани нещодавно народилась друга донька. Дівчинка з’явилася на світ 24 травня, у Лос-Анджелесі у госпіталі Сідарс Синай. Хто ж є батьком другої дитини зірки, поки що невідомо. Проте преса активно приписує Лободі роман з фронтменом німецького гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном, з яким вона познайомилася влітку минулого року на фестивалі у Баку.

Нещодавно співачка опублікувала фото зі своєю старшою донькою Євою на своїй офіційній сторінці Інстаграм. На фото видно, як мама позує на камеру у кепці, а дівчинка влазить у камеру. Шанувальники відмітили, що Лобода рідко показує фото з доньками.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

❤️ love

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)

 

Крім того, фанати Лободи цікавляться де батько дівчинки та чи живе він з ними.