Новини про зірок
Подобається

Відомий співак Джастін Бібер таємно одружився з племінницею голлівудського актора

17/09/2018     Автор: Яна Романська
Відомий співак Джастін Бібер таємно одружився з племінницею голлівудського актора

24-річний співак Джастін Бібер і 21-річна модель Хейлі Болдуін недавно офіційно узаконили свої стосунки! Що найцікавіше, робили вони це потай від усіх.
Минулих вихідних весь світ дізнався про те, що американська зірка Джастін Бібер і супермодель Хейлі Болдуін одружилися. Церемонія одруження пройшла в будівлі суду в Нью-Йорку у четвер, 13 вересня. Про це повідомляють світові таблоїди.

Джерело, близьке до пари, повідомило порталу People, що Джастін і Хейлі вирішили пов'язати себе узами шлюбу абсолютно раптово, і про це знали тільки їхні найближчі родичі та декілька друзів. 

Відомо, що молодих людей навіть намагалися відмовити від поспішних дій, але вони нікого не слухали. У 24-річного артиста і 21- річної манекенниці ще буде пишна церемонія "в присутності Бога і всіх тих, кого вони люблять", як повідомляє джерело видання. Однак цей день вони вирішили залишити тільки для себе.

Також відомо, що Джастін Бібер після одруження з американкою подав документи на отримання американського громадянства і планує мати подвійне громадянство Канади і Сполучених штатів Америки. 24-річний Бібер живе в США з 13-ти років. Нагадаємо, про їхній роман стало відомо всього декілька місяців тому. Відомий музикант зробив пропозицію племінниці Алека Болдуїна на початку липня.