Новини про зірок
Подобається

Нова ведуча популярного тревел-шоу «Орел і Решка» розлучилась з другим чоловіком

17/09/2018     Автор: Яна Романська
Нова ведуча популярного тревел-шоу «Орел і Решка» розлучилась з другим чоловіком

Нова ведуча популярного тревел-шоу «Орел і Решка» Аліна Астровська, яка нещодавно зізналася, що схудла на 18 кг, розлучилася з другим чоловіком.

Аліна Астровська — учасниця третьої «Фабрики зірок», автор і виконавиця пісень, в минулому одна з солісток групи Real O. В парі з Миколою Сергою вона бере участь в проекті другого морського сезону шоу «Орел і решка» в якості співведучою.

Аліна зазначила, що її серце зараз вільне, а весь свій час вона присвячує роботі. «Поки що я подорожую. Зараз я можу приділяти максимально багато часу тільки проекту «Орел і Решка», оператору, режисеру і всім іншим чоловікам нашого колективу. Заміж я не збираюся, але ця позиція відкрита в моєму серці », — розповіла телеведуча.

Першим чоловіком Аліни був футболіст Євген Бредун. Співачка і спортсмен познайомилися, коли їй було 16 років, а одружилися закохані, коли дівчині виповнилося 18 років.

Вдруге Астровська вийшла заміж в 2016 році. Її обранцем став підприємець на ім'я Ігор. Весілля у них не було — закохані скромно розписалися і повінчалися, а замість великого торжества вирішили купити квартиру в Іспанії.

Як розповідала сама Аліна:
— Романтики між нами вистачає. Мені не потрібна публіка, щоб поплескати. Ігор робить мені приголомшливі подарунки. Він зробив мені приголомшливе пропозицію руки і серця. Тоді мені вистачило його і своїх внутрішніх переживань.

Весілля — це круто, але коли це свято для близьких людей. Але у нас прийнято робити реверанси для тих людей, з якими працюєш, для далеких родичів. У підсумку — набігає людина 200-300. І все перетворюється не в твій день.