Новини про зірок
Подобається

Наречений Регіни Тодоренко отримав серйозну травму ока

17/09/2018     Автор: Віра Грицишин
Наречений Регіни Тодоренко отримав серйозну травму ока

Відомий співак Влад Топалов, у супроводі своєї майбутньої дружини Регіни Тодоренко, опинився в лікарні з пов'язкою на оці.

Шанувальники дізналися про травму свого кумира з «історії» в «Інстаграмі», яку Регіна запостила з телефону свого нареченого.  В історії можна побачити, як Влад розмовляє з медбратом.  На обличчі у співака розташована велика марлева пов'язка, що закриває одне око.  Незважаючи на ситуацію, що склалася, пара продовжує жартувати і веселитися — Топалов посміхається на камеру, а Регіна жартівливо підписала своє відео: «Мій майбутній чоловік — пірат».

 Згодом прихильники дізналися, що Влад з Регіною збиралися відвідати день народження сестри Влада — Аліни.  Але поїздку довелося скасувати через отриману травми.  Як саме Топалов отримав свою травму — пара не пояснює.

 «Аліна, з днем ​​народження тебе.  Мені здається, я не зможу бути сьогодні на твоєму святі.  Щось мені підказує, що не зможу, але не впевнений », — написав Топалов.

 Днями Влад разом з Регіною ходили по магазинах іграшок і вибирали, як передбачається, нові речі для малюка, який скоро у них народиться.