Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 19 ВЕРЕСНЯ 2018 року

17/09/2018     Автор: Віра Грицишин
ГОРОСКОП НА 19 ВЕРЕСНЯ 2018 року

ОВЕН

Сьогодні вам особливо складно тримати себе в руках. Кожен звук, рух або неправильна дія з боку навіть найближчих — вас дратують. Постарайтеся докласти максимум зусиль для того, щоб не нервувати.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні постарайтеся бути більш терплячим. Перед вами постане важливий вибір. Від того, що ви виберете буде залежить те, як планується для вас наступний місяць.

БЛИЗНЮКИ

На роботі сьогодні вас чекає ряд неприємностей. Але не варто панікувати. Поруч з вами буде надійний напарник, який прикриє своїм плечем.

РАК

Сьогодні ви відчуваєте занепад сил. Вам цілий день буде здаватися, що він абсолютно даремний і ви нічого не робите корисного.

ЛЕВ

Сьогодні вам представиться можливість показати себе, як хорошого лідера. Ви зіграєте важливу роль в житті своєї колеги, ніж заробите її повагу.

ДІВА

Припиніть недооцінювати себе. Через вашого постійного бажання бути краще — ви самі і страждаєте. Але і близькі вам люди страждають.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно знайти компроміс в спілкуванні з близькою вам людиною, адже ці відносини для вас важливі, але ви не вмієте поступатися.

СКОРПІОН

Сьогодні ви повинні слухати тільки своє серце. У вас стався конфлікт з коханою людиною і ви повинні прислухатися до його почуттів, а не слухати тільки себе самого.

СТРІЛЕЦЬ

Вам буде складно знайти в собі сили для роботи. Вам лінь навіть встати з ліжка. Але, якщо ви все-таки зважитеся встати — вечір у вас буде відмінний.

КОЗЕРІГ

Сьогодні ви відчуєте, як земля йде з-під ніг і підтримки навколо вас просто немає. Ви абсолютно один. Але не варто засмучуватися. У вас є друзі, готові прийти на допомогу.

ВОДОЛІЙ

Вас очікують зміни в особистому житті. Сьогодні у вас і вашої пасії відбудеться важлива розмова, де ви розставите всі крапки над і. Це те, чого ви довго чекали.

РИБИ

Сьогодні вам все не по чому. Ви сповнені рішучості і амбіцій. Вам легко дасться вирішити всі свої проблеми і навіть переробити трохи більше, ніж планується.