«Потап допоміг так схуднути?»: Настю Каменських підкололи за її фігуру в міні-платті

16/09/2018     Автор: Яна Романська
«Потап допоміг так схуднути?»: Настю Каменських підкололи за її фігуру в міні-платті

Знаменита українська співачка потішила останнім великою кількістю фотографій, які постить у своєму мікроблозі. Завдяки цьому, люди чітко знають, що і коли відбувається в її житті. Настя Каменських — як розгорнутий щоденник. 

Одна з її улюблених справ в мікроблозі — це ділитися своїми модними образами з шанувальниками за допомогою фотографій. Цього разу вона вразила всіх стильним осіннім іміджем. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

Каменських вибрала міні-плаття в чорно-бежевому відтінку. Такий образ підкреслив витончену фігуру зірки і її стрункі ноги. Також люди відмітили, що вона виглядає надто худою. 

До слова, Анастасія Каменських дійсно дуже сильно схудла за короткий час. Вона навіть з цього приводу створила особистий канал в інтернеті, де розказувала, як вона спромоглася стати такою стрункою і що її мотивувало. 

Також днями вона показала, що в спортзал відвідує разом з Потапом. Вони проводять спільні тренування. Шанувальникам дуже подобається бачити їх разом. Вони справжня зіркова пара. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

#gold #autumn in #kiev ?

Допис, поширений Настя Каменских (@kamenskux)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Встретила кумира @realpotap ?@mozgiwear @nksport_for_you

Допис, поширений Настя Каменских (@kamenskux)