Невже від когось ховалася? Регіна Тодоренко вперше розповіла, чому приховала вагітність

16/09/2018     Автор: Яна Романська
Невже від когось ховалася? Регіна Тодоренко вперше розповіла, чому приховала вагітність

Справжня українська теледіва і улюблениця мільйонів українців Регіна Тодоренко зараз є топовою персоною в шоу-бізнесі. І справа навіть не в її роботі! Людям дуже подобається слідкувати за її особистим життям. 

Багато хто знає, що вона нещодавно підтвердила свою вагітність. Багато хто здогадувався про це раніше, але вона цього довго не коментувала і щільно приховувала. 

Чутки про те, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов готуються вперше стати батьками, з'явилися в ЗМІ ще кілька місяців тому. Однак весь цей час улюблені ігнорували здогади преси, а на питання про вагітність телеведуча відповідала жартами. І лише коли цікаве положення стало видно неозброєним оком, Регіна зважилася відверто зізнатися.

Декілька днів тому назад Регіна пояснила, чому приховувала свою вагітність. Невже від когось ховалася? Ні, це зовсім не так. 

"Це положення таке ніжне, це ж моє особисте. Мені якось не дуже хотілося на загальний огляд це виставляти. У мене ще є час подумати, де народжувати, тому поки залишу це питання", — поділилася Регіна.