Новини про зірок
Подобається

«Я відчуваю, що потрібна їй кожен день!»: Співачка Яна Соломко розповіла, чим займатиметься у майбутньому

15/09/2018     Автор: Яна Романська
«Я відчуваю, що потрібна їй кожен день!»: Співачка Яна Соломко розповіла, чим займатиметься у майбутньому

Співачка Яна Соломко розповіла, що збирається повністю присвятити себе вихованню дитини.

Яна Соломко — українська співачка, учасниця першого випуску української програми «Холостяк», турецького шоу «Голос».

Дівчина поділилася новим цікаві знімком в Instagram. Додавши до нього невеликий пост про те, чим же збирається займатися найближчим часом.

"Дівчата, ви питаєте співаю я чи вже немає …
Співати я ніколи не перестану! Занадто довго я до цього йшла … ? Але зараз я зробила вибір віддати всю себе своїй дитині! Я відчуваю кожною своєю клітинкою, що потрібна їй кожен день! "- написала Яна.

Шанувальники почали хвилюватися про те, чи продовжить Яна кар'єру співачки. Дівчина в свою чергу поспішила заспокоїти фанатів, заявивши, що співати вона ніколи не перестане. Однак в найближчому майбутньому Соломко збирається присвятити всю себе своїй дитині. Співачка також зізналася: «Я не хочу пропустити жодного моменту в її житті. Я не хочу щоб няні переводили мені, що хоче сказати дитина ».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Девочки, вы спрашиваете пою я или уже нет… Петь я никогда не перестану! Слишком долго я к этому шла… ? Но сейчас я сделала выбор отдать всю себя своему ребёнку! Я чувствую каждой своей клеточкой, что нужна ей каждый день!? Я не хочу пропустить ни одного момента в ее жизни…? Я не хочу чтобы няни переводили мне, что хочет сказать ребёнок …? Для меня это была бы катастрофа))) А дальше разберёмся ??☺️ p.s хотя домашние тапки мне идут???? Photo by @postranskaya_photo #yanasolomko #girls #life #love #family #baby #travel #poltava #kiev

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)

Шанувальники, звичайно ж, підтримали рішення Яни і відзначили, що дівчина має неймовірну красу: «Боже, яка гарна», «Нехай все-все збувається так як ви задумали!», «Правильно!», «Яночка, Ви велика молодець !! !! Такий вибір дається не легко. І це чудово, коли є можливість повністю себе присвятити дитині, а не працювати через безвихідь !!!! »