Зіркові скандали
Подобається

Процес розлучення зі Степаненко серйозно підірвав здоров’я гумориста Петросяна

15/09/2018     Автор: Яна Романська
Процес розлучення зі Степаненко серйозно підірвав здоров’я гумориста Петросяна

За словами юриста прославленого коміка, здоров'я Євгена Петросяна сильно підірвано. На стан гумориста безпосередньо вплинули галас і скандали навколо його розлучення з дружиною Оленою Степаненко.

Процес поділу майна між знаменитими артистами, нарешті, зрушився з мертвої точки. Петросяну вдалося потрапити в квартиру, а судовим приставам провести опис майна, повідомив адвокат артиста.

Квартира належить Євгену Вагановичу, він в ній прописаний. Однак дружина коміка поїхала на гастролі, повісивши на двері замок — через це почати опис майна було неможливо. В результаті Петросян відкрив квартиру власним ключем в присутності свідків, повідомив представник артиста Сергій Жорін.

"Я особисто радий, що процедура почалася, а значить, крига скресла. Олена Степаненко не захотіла бути присутньою при цьому, хоча була повідомлена. Власне, після опису почнеться оцінка майна подружжя та об'єктів нерухомості — тому що сума в 1,5 мільярда рублів, про яку всі говорять, взята зі стелі ", — поділився з журналістами юрист.

Шлюбу зоряної пари Євгена Петросяна і Олени Степаненко 30 років, однак, за чутками, більше 15 з них подружжя живе окремо. Нещодавно було оголошено про рішення артиста подати на розлучення.
Дехто називає причиною такого кроку артиста відносини з його 29-річною помічницею Тетяною Брухуновою. Саме з цього моменту і стартував галасливий розділ майна пари.

Адвокат Жорін зазначає, що стреси, пов'язані з процесом розлучення, конкретно підірвали здоров'я російського артиста. Інформація про те, що Степаненко вирішила скоротити вимоги до артиста до 50% майна, юриста дивують. За його відомостями, запити дружини артиста тільки ростуть.

Однак отримати більше, ніж належить за законом, вона зможе лише в трьох випадках: якщо Петросян сам вирішить віддати їй більшу частину, в разі винесення незаконного судового рішення або якщо з артистом щось трапиться. Адвокат підозрює, що Олена Григорівна сподівається саме на третій варіант.