Новини про зірок
Подобається

«Привіт, давай знайомитись»: Новоспечена матуся Світлана Тарабарова показала перші фото новонародженого первістка

15/09/2018     Автор: Яна Романська
«Привіт, давай знайомитись»: Новоспечена матуся Світлана Тарабарова показала перші фото новонародженого первістка

Нещодавно найсонячніша співачка країни Світлана Тарабарова вперше стала мамою.
Артистка народила первістка в одній із київських приватних клінік. Два дні тому Світлану разом з малюком виписали із пологового будинку. Зустрічали її разом із малям найближчі рідні та друзі. Первісток у родині співачки – хлопчик. На сина подружжя чекало із нетерпінням.

Не зважаючи на усілякі забобони виконавиця стала одразу оприлюднювати світлини з новонародженим сином і тішити прихильників милими знімками разом з синочком.
Буквально вчора новоспечена матуся показала в своєму Інстаграм крихітні ніжки малюка і познайомила своїх підписників з сином, публічно озвучивши його ім'я.

На опублікованому фото в Instagram можна помітити, як зворушливо Світлана тримає маленькі ніжки в руках.
"Привіт. Давай знайомитись. Я — Іван, а як твоє ім'я?" — коротко підписала знімок співачка.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова одружилася 2016-го року. Її обранцем став 40-річний продюсер Олексій Бондар, якому вона присвятила пісню "Добре з тобою". Весілля було досить незвичним – усі гості одягли чорно-біле вбрання, на вулиці подавали глінтвейн і все більше нагадувало вечірку старих добрих друзів. Преси – мінімум. Тарабарова каже, що чоловік не свариться і обожнює її такою, як є.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Повірити й досі не можу — ми це зробили !!! ?? ⠀ Я дякую всім за привітання, теплі слова підтримки , всім небайдужим , хто переймався , переживав разом із нашою родиною , ми відчуваємо ваше тепло ? ⠀ Щастя , що таке маленьке добре серце обрало мене своєю мамою .. ??? ⠀ #ДОБРЕСЕРЦЕ #TARABAROVA #тарабарова #світла_сторона_музики

Допис, поширений користувачем @ tarabarova