Регина Тодоренко розсекретила таємницю як і де планує святкувати весілля

14/09/2018     Автор: Яна Романська
Регина Тодоренко розсекретила таємницю як і де планує святкувати весілля

Відома українська телеведуча, яка останнім часом попала під тиск шанувальників у Мережі, продовжує дивувати новою інформацією зі свого життя. 

Не пройшло багато часу від того моменту, коли Регіна Тодоренко і Влад Топалов завершили мовчанку і розказали всім правду про те, що дівчина все ж таки вагітна, а також телеведуча поділилася подробицями пропозиції руки і серця та планами щодо весілля. 

Роман з Владом Топаловим дівчина приховувала дуже довго, тому несподівані романтичні заручини і вагітність наповал вибили шанувальників з колії і вони почали ще активніше слідкувати за її життям. Публіка любить Регіну, а тому їм цікаво все, що відбувається в житті ведучої, особливо — те, що пов'язано з її особистим.

Цього разу вона вкотре радує відвертими і цікавими коментарями. Так, під час недавнього інтерв'ю Тодоренко вперше розповіла, як Влад Топалов зробив їй пропозицію.

"Ми були на яхті посеред Середземного моря, невідомо де. Він встав на одне коліно і в колі друзів запропонував мені вийти за нього заміж", — поділилася ведуча і зазначила, що в ЗАГС вони не поспішають.

Швидше за все весілля буде святкуватися уже після народження первістка і, можливо, відбудеться в Греції або Італії. Принаймні, так сказала Регіна. 

"Ми хочемо зібрати всіх друзів і родичів, щоб все було без поспіху і в правильному режимі. Може бути, вирішимо поїхати в Грецію або Італію" — цитуємо її слова. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Карету мне, карету. Ребята, в скором времени мне понадобится удобная большая машина. Грузовик брать не хочется, с парковкой сложно??, фуры — дорого. Расскажите, пожалуйста, какую марку авто предпочитаете вы? Пы.сы.: вот пока я езжу @shesmercedes @shesmercedesrussia Style — @irushairusha #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница???

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)