Новини про зірок
Подобається

«Була і не одна!»: Слава Камінська відверто розказала про всі свої пластичні операції

14/09/2018     Автор: Яна Романська
«Була і не одна!»: Слава Камінська відверто розказала про всі свої пластичні операції

Відома українська співачка, яка отримала ще більше слави завдяки участі у "Танці з зірками", наважилась розповісти правду. Слава Камінська розповіла, що саме змінила в своїй зовнішності. 

Знаменита учасниця українського дуету "НеАнгели" зізналася, що зверталася до послуг пластичних хірургів. Про це стало відомо з відомого "Шоу Слава+". Його можна подивитись на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Як виявляється, співачка зізналася, що робила пластику два рази — змінила форму носа і збільшила груди. Люди вже неодноразово обговорювали таке в Мережі, але вона ніколи сама цього не виголошувала. 

"Я б, можливо, весь час би щось з собою робила, проте у мене свій штатний хірург будинку, він мені показує, як виглядає дуля", — сміється Слава.

Нагадаємо, її чоловіком є відомий хірург Едгар Камінський. 

Камінська зазначила, що операції їй робив зовсім не чоловік. "Він ще вчився, коли я вже знала про професію пластичний хірург", — підкреслила вона.

Нагадаємо, що Слава Камінська і пластичний хірург Едгар Камінський в шлюбі з 2014 року. Подружжя виховує двох дітей — сина Леонарда і дочку Лауру.