«А вам таке колись дарували?»: Катя Осадча похвалилась подарунками від коханих чоловіків

14/09/2018     Автор: Яна Романська
«А вам таке колись дарували?»: Катя Осадча похвалилась подарунками від коханих чоловіків

Відома українська теледіва потішила шанувальників новою порцією свіжих фотографій в своєму мікроблозі. Катя Осадча нещодавно відсвяткувала своє 35-річчя. 

Так, 12 вересня знаменита українська телеведуча приймала безліч привітань. Її вітали і близькі, і друзі і безліч шанувальників у соціальній Мережі. Проте, ніякі слова і вчинки так не гріли душу, як ранкові привітання від її улюблених чоловіків. 

Осадчій подарували одразу два торта. Один з них — від чоловіка Юрія Горбунова — стильно прикрашений, з красивим декором і надписом "Люблю тебе!", а другий — від маленького сина Іванка. 

Катерина зізнається, що цей простий вафельний торт настільки її втішив, що цей подарунок на довгий час їй запам'ятається і довго буде гріти душу. Синочок на торті написав карявим дитячим почерком: "Мамі від Вані"!

«Найкращий ранок! Дякую моїм рідним хлопцям за такі солодкі привітання! @gorbunovyuriy навіть літо повернув », — написала Катя під фотографією.

До слова, ввечері Катя влаштувала гучну вечірку, зібравши безліч зоряних гостей. Розважала публіку запальна Вєрка Сердючка.