Зіркові скандали
Подобається

Подробиці скандального розлучення Сєдокової з чоловіком

13/09/2018     Автор: Віра Грицишин
Подробиці скандального розлучення Сєдокової з чоловіком

Подробиці скандального суду з колишнім чоловіком за опіку над дочкою Монікою Анна Сєдокова розкрила громадськості недавно.  З'ясувалося, що з серпня минулого року у співачки розвивається серйозний конфлікт з Максимом Чернявським.  

Колишній чоловік Ганни проти того, щоб його дочка їхала з Лос-Анджелеса, де він сам живе і займається бізнесом.  Коли Сєдокова в 2017-му році вирішила відвезти дівчинку в Москву, Чернявський не дав на це дозвіл.  Більш того, він подав на неї в суд, де просив про обмеження батьківських прав Анни. Суд він виграв.

 Але Анна не опускає руки і має намір боротися до кінця за свої права на дочку.  Для цього співачка найняла американських адвокатів з питань сімейного права.  Обходиться це недешево.

 «Все, що я зараз заробляю, витрачаю на адвокатів, — пише Сєдокова в своєму Instagram.  — Я борюся проти системи, проти сотень тисяч доларів.  З вересня роблю все, що в моїх силах.  Я буду боротися за Моніку.  Але для того, щоб оплачувати адвокатів, я повинна заробляти.  Багато.  З боку Максима витрачаються сотні тисяч.  І я теж повинна платити.  У мене рахунки адвокатам по 50-60 тисяч доларів. Година роботи юриста коштує 600 доларів.  Тому я працюю, заробляю, співаю веселі пісні і борюся за свою дитину ».

 На думку експертів, перспективи виграшу зустрічного позову досить туманні — у Сєдокової немає громадянства США і, швидше за все, суд встане на сторону колишнього чоловіка.