Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 вересня 2018 року

13/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 14 вересня 2018 року

ОВЕН

Будьте обережні, не піддавайтеся на авантюри і ризиковані проекти. Знайдіть час для себе. Масаж, зустріч з друзями — це те, що треба.

ТЕЛЕЦЬ

Спробуйте уникати конфліктів, але дійте сміливо і наполегливо. Бути щасливим легко. Навчіться радіти кожній хвилині. Зараз ви маєте потребу в підтримці і любові, але ніяк не в негативних емоціях.

БЛИЗНЮКИ

Висловлюйте свої ідеї керівництву, це збільшить ваші шанси на успіх. Все буде прекрасно. Отримайте несподівану пропозицію.

РАК

Постійні розмови дуже втомлюють, врятує відпочинок на самоті. З'явиться людина, яка дасть поштовх до розвитку.

ЛЕВ

Сьогодні, як і в найближчі дні, не варто робити великих покупок. Вашого успіху будуть заздрити. Ви неймовірні.

ДІВА

День емоційний. Він ідеальний для задушевної бесіди з одним. Побороти поганий настрій допоможе шопінг. Не відкладайте ділові плани на наступний тиждень, якщо їх можна здійснити сьогодні, доклавши трохи зусиль.

ТЕРЕЗИ

Час для медитації або довгої прогулянки по парку під улюблену музику. Будьте щирими і відвертими. Скоро — романтичне побачення.

СКОРПІОН

Інтуїція вас не зрадить і допоможе вирішити проблему, яка давно турбує. Буде зустріч, яка переверне ваше життя догори дном.


СТРІЛЕЦЬ

Відкладіть важливі проекти і сконцентруйтеся на дрібних справах. Будьте впевнені у всіх починаннях. У вас з'явиться азарт.

КОЗЕРІГ

Варто знизити навантаження і дозволити собі відпочити і помріяти. Проявіть турботу навіть до людей, яких не любите.

ВОДОЛІЙ

Вас може дратувати одноманітність, тому частіше робіть перерви. Емоції, які ви так ретельно приховували, вирвуться. Ймовірно, сьогодні вам доведеться дещо змінити свої плани, хтось може розчарувати і навіть розгнівати вас.

РИБИ

Слідкуйте за тим, щоб емоції не заважали конструктивній роботі. Ви будете налаштовані на результат. День пройде непомітно. Остерігайтеся різких висловлювань, банальна суперечка сьогодні має всі шанси перерости в масштабну сварку.