«Життя дало новий шанс!»: Ольга Фреймут опублікувала рідкісне фото зі своєю дорослою донькою

12/09/2018     Автор: Яна Романська
«Життя дало новий шанс!»: Ольга Фреймут опублікувала рідкісне фото зі своєю дорослою донькою

Відома українська теледіва Ольга Фреймут часто тішить своїх шанувальників красивими фотографіями на своїй сторінці в соціальній Мережі. 

Зірка українського шоубізнесу нечасто ділиться знімками зі своєю сім'єю, тому фото з донькою відразу ж сподобалось людям. Фотографія моментально зібрала багато вподобань. 

Як відомо, дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл на просторах інтернету вже є досить популярною. Дівчинка активно розвиває свій аккаунт в Інстаграмі. Зараз у неї вже 31 тисяча активних підписників. Також відомо, що у неї є свій власний бренд одягу. Люди говорять, що вона може досить швидко скласти конкуренцію своїй зірковій матері. 

Днями Ольга вирішила поділитись новим знімком, опублікувавши його на вулиці зі своєю дорослою дочкою, а під фото поділилася власними роздумами:

«Щоранку, коли дивлюся у вікно, розумію, что життя дає новий шанс. Можливість прожити день у мільярді щасливих секунд: від поцілунку у заплутане після сну волоссячко дітей до краплинки дощу на долоні, яка чомусь дісталася саме тобі », — написала Ольга під постом зі Златою.