«Як ставиться дружина?»: Світлана Лобода поділися фотографією з відомим одруженим актором

12/09/2018     Автор: Яна Романська
«Як ставиться дружина?»: Світлана Лобода поділися фотографією з відомим одруженим актором

Відома співачка українського походження не перестає дивувати деталями свого особистого життя, адже вже дуже довгий час вона знаходиться на піку обговорень в Мережі. 

Так, Світлана Лобода — бажана персона світських заходів та ще та авантюристка. Вона дуже часто постить фотографії в Інстаграм, тим самим не даючи про себе забути. 

На одному з останніх фото вона позує з відомим шоуменом Артуром Пирожковим та його родиною. 

"Обожнюю тебе @arthurpirozhkov і вашу неймовірну сім'ю ❤️ будь щасливий, мій друг !! Нехай твоя дорога буде тільки вгору! Завжди! Люблю!" — ніжно підписала знімок Світлана. 

Шанувальники одразу ж почали обговорювати знімок і неоднозначний підпис. Усіх здивували такі гучні слова Лободи, адже вважають її серцеїдкою. Про що і окремо відмітили, запитуючи, чи не хоче вона бува відбити Артура у жінки. Проте, Світлана не прокоментувала такі слова.

Як виявилось, фото було зроблене у день народження Артура. Світлана, очевидно, просто хотіла привітати друга зі святом, ні на що інше не натякаючи. 

Нагадаємо, співачка вже звикла до різних незрозумілих висловлювань у її сторону. Наприклад, декілька днів тому назад вона опублікувала фотографію з новим автомобілем. Цікавість людей не мала меж. Багато хто почав говорити, що машину їй подарували. Але і тут Світлана вирішила не пояснювати ситуації.