Новини про зірок
Подобається

«Це єдиний правильний шлях»: Наталя Могилевська зробила гучну заяву

12/09/2018     Автор: Віра Грицишин
«Це єдиний правильний шлях»: Наталя Могилевська зробила гучну заяву

Сучасні цінності молодих людей абсолютно неправильні.

 Співачка Наталя Могилевська зробила несподіване зізнання.  Артистка розповіла, що хоче мати сім'ю.

 Співачка Наталя Могилевська протягом довгих років є улюбленицею української публіки, адже подарувала шанувальникам багато блискучих хітів, наповнених щирістю і теплом, драйвом і веселощами, а головне — любов'ю великої артистки сучасності.

 Наталя Могилевська в 43 роки має не тільки чудову кар'єру, але і струнку фігуру, якій можуть позаздрити багато жінок.  У той же час особисте життя артистки залишається під завісою.

 Співачка двічі була заміжня.  Незважаючи на романи, із завидною регулярністю приписувані співачці представниками преси, Наталія Могилевська не дає приводів, ознаменує початок нових взаємини в її особистому житті.

 У мережі з'явився рідкісний коментар Наталії Могилевської, в якому вона розповіла, що сучасні цінності молодих людей абсолютно неправильні, тому що сім'я для них — це щось тимчасове.

"Я вважаю, що світ зійшов з розуму і диктує молодим дівчатам ті цінності, з якими ми одного разу впадемо в прірву! Якби ми були трохи щасливими людьми то і чоловіки, і жінки розуміли, що шлюб повинен відбутися один раз. Вважаю, жінка повинна  бути цнотливою і всю свою жіночу силу, енергію вкласти в одного, чоловіка, і в народження і виховання дітей. Це єдиний правильний шлях ", — зазначила Наталія Могилевська.