Новини про зірок
Подобається

Хто став новою солісткою найпопулярнішою групи «Віа Гра»

12/09/2018     Автор: Віра Грицишин
Хто став новою солісткою найпопулярнішою групи «Віа Гра»

Минулого тижня стало відомо, що у групі «ВІА Гра» знову плануються кадрові перестановки. Анастасія Кожевникова, яка нещодавно вийшла заміж, покидає колектив і вирушає в «сольне плавання». 

За півроку до цього з групи пішла і Міша Романова, тому від складу, який набрали в шоу «Хочу у «ВІА Гру» п'ять років тому, залишилася лише Еріка Герцег. Після відходу Міші її місце посіла Ольга Меганская, талановита співачка з Санкт-Петербурга. 

Дівчину знайшли на кастингу, який оголосили, коли стало відомо, що Романової доведеться покинути проект через вагітність.

Днями Анастасія Кожевникова востаннє виступила у складі «ВІА Гри». Раніше повідомлялося, що дівчина продовжить співати в групі, поки не знайдуть їй заміну.

Новою солісткою самого сексуального музичного колективу вітчизняного шоу-бізнесу стала 23-річна Уляна Синецька. Дівчина прославилася участю відразу в декількох вокальних проектах. У віці 10 років вона потрапила у фінал відбіркового туру конкурсу «Дитяче Євробачення». У 2014 році взяла участь у шоу «Голос». 

Уляна Синецька – російська співачка, учасниця телешоу «Голос» і музичного реаліті-проекту «Нова Фабрика Зірок».


Уляна потрапила в команду Олександра Градського, правда, далі «поєдинків» не пройшла. Рік тому Синецька з'явилася в числі конкурсантів телешоу «Нова Фабрика Зірок». Там вона вперше виступила з «ВІА Грою».