Зіркові скандали
Подобається

«Рот потрібно закривати!»: Скандал прямо на паркеті між суддею і Лесею Нікітюк

11/09/2018     Автор: Яна Романська
«Рот потрібно закривати!»: Скандал прямо на паркеті між суддею і Лесею Нікітюк

Знаменита українська ведуча Леся Нікітюк, яка є учасницею шоу "Танці з зірками" після виступу в третьому ефірі, який пройшов 9 вересня, посварилася з суддею Владом Ямою прямо під час ефіру. Ведуча закрила рота Ямі.

Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов виступили у третього ефіру "Танців з зірками" з самбою. Однак в рухах телеведучої Влад Яма побачив недоробки.

"Скажу як є, з горішками все добре. Обертаються. Класно. Але стопи … Ось стоїш класно, коли ж починаєш танцювати … Не бийте мене, мамо, мокрими трусами, — заявив Яма — Закривати потрібно стопи, коліна закривати, ноги закривати …"

У цей же момент Леся Нікітюк не стримала своїх емоцій.

"Рот потрібно закривати!" — випалила вона, викликавши подив телеведучого Юрія Горбунова і усіх глядачів.

"Не знаю, чи треба таке говорити суддям…" — зазначив Горбунов. У свою чергу, Яма зайняв своє місце і не став далі коментувати танець пари.

Уже після шоу Леся і Влад зробили у себе на сторінках дописи, у яких прокомментували те, що сталось.

"Вчорашній ефір був дуже емоційним, і багато хто не стримував виразів. Окрику Лесі Нікітюк, звичайно, не можна було не помітити. Насправді, так, я поставив низьку оцінку за не дуже вдалу самбу. Але якби я ставив оцінку тільки за поведінку , то була б одиниця. Однак я все ж оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень. Але взагалі вважаю, що таких висловлювань не повинно бути на шоу. Якби це були професійні змагання, пара була б дискваліфікована в той же момент. У шоу пара залишилася. Сподіваюся, ні зроблять певні висновки ", — написав від себе Яма.

Леся Нікітюк вирішила записати коротке відео, яке опублікувала Instagram-сторіз.

"Хочу сказати, що висловлювання Влада Ями в мою адресу третій ефір поспіль були некоректними. Він чоловік, який танцює вже багато років, а я на сцені третій траханий раз. І це несправедливо так виражатися по відношенню до мене", — вказала на відео телеведуча .

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Вчорашній ефір був дуже емоційним, і багато хто не стримував себе у висловлюваннях, це було схоже на тенденцію. Лайливий викрик Лесі Нікітюк звичайно не можна було не помітити. І насправді, так, я поставив низьку оцінку за не дуже вдалу самбу. Але якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця. Однак я все ж таки оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень. Але взагалі вважаю, що такі вислови не мають мати місця на шоу. Якщо б це були професійні змагання, пара була б дискваліфікована тієї самої митті. В шоу пара залишилася. Сподіваюся, вони зроблять певні висновки. Я на цьому шоу, щоб казати правду і не тільки вихваляти наших учасників просто за їхню присутність на паркеті. Я за те, щоб оцінювати їхню роботу і прогрес. Успіхів усім!..

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

 

 

 

Шанувальники були схвильовані і бурно обговорювали те, що відбулось на паркеті шоу.