Новини про зірок
Подобається

Демі Ловато продає будинок, в якому ледь не померла майже за 10 млн доларів

11/09/2018     Автор: Яна Романська
Демі Ловато продає будинок, в якому ледь не померла майже за 10 млн доларів

Артистка готова продати особняк майже за 10 млн доларів.  У будинку у неї трапилася передозування наркотиками

 Демі Ловато — дівчина з багатогранним талантом.  Вона мужньо витримала важкий період юності і поборола важкий психологічний недуга;  активно знімалася в популярних серіалах ( «Хор», «Від заходу до світанку», «Дайті Санні шанс) і молодіжних фільмах (« Рок в літньому таборі »,« Програма захисту принцес »).

 Стало відомо, що співачка Демі Ловато вирішила продати свій будинок в Голлівуд-Хіллс, де у неї трапилася передозування наркотиками.  26-річна знаменитість готова віддати будинок новому власнику за ціною 9,495 мільйонів доларів, пише architecturaldigest.

 Таке рішення артистка прийняла після двотижневої госпіталізації в наркологічній клініці.

 Відзначимо, що житлова площа будинку Демі Ловато — понад 510 кв.  м. У особняку є чотири спальні і шість ванних кімнат.  Із зручностей є плавальний басейн на панорамної терасі і лаундж для проведення вечірок, а також бар і домашній кінотеатр.  У вересні 2016 року покупка даної нерухомості обійшлася колишній зірці в 8,3 мільйона доларів.

 Крім того, будинок знаменитості розміщений в кінці тихій дороги за воротами з високим парканом.  З внутрішнього двору, вітальні і багатьох спалень відкривається безперешкодний вид на Лос-Анджелес і узбережжі Тихого океану.  Приватний маєток актриси займає ділянку більше 40 соток.

 Усередині світла і відкрите планування поверхів у індивідуальному дизайні.  На винятковою кухні шеф-кухаря встановлена ​​високоякісна техніка, мармурові стільниці та є вихід до басейну з грилем під відкритим небом.  Головна спальня з подвійним гардеробом і великою ванною.

 Варто нагадати, що у вересні 2017 року вийшов 6-й альбом співачки «Tell Me You Love Me».  У трек-лист увійшли 12 композицій, включаючи лід-сингл «Sorry Not Sorry», на який було знято барвистий відеокліп.  В інтерв'ю Демі розповіла, що ця пісня присвячена її хейтерам.