Новини про зірок
Подобається

«Найщиріші побажання»: Світлана Тарабарова народила первенця

10/09/2018     Автор: Яна Романська
«Найщиріші побажання»: Світлана Тарабарова народила первенця

Найсонячніша і найпозитивніша співачка українського шоу-бізнесу Світлана Тарабарова у вересні готується стати мамою. Це буде перша дитина Світлани та її чоловіка, продюсера Олексія Бондаря. 

Майбутня мама зізналася, що вони з чоловіком давно хотіли малюка, проте мрія здійснилася аж ніяк не відразу:

«Ми з Льошею півтора року мріяли про дитину. Старалися, але не виходило. Але ми не панікували, не бігали по лікарях: «Допоможіть!» Завзято намагалися зачати дитину, але безрезультатно. Поки в якийсь момент не заспокоїлися і не переключилися на іншу тему. Ми занурилися в роботу. Я викинула всі календарики, де вираховувала дати, і з подвоєною енергією зайнялася творчістю ».

Як розповідала Світу про свого чоловіка:
«Я закохалася в нього з першого погляду! Але цей чоловік не підпускав до себе, він тримав мене на відстані! Ми багато часу проводили разом, були просто не розлий вода. Все навколо дивувалися, чому ми не пара? У якийсь момент я себе спіймала на думці, що писати «доброго ранку» і «добрий вечір» я хочу тільки одній людині. Наша любов спочатку базувалася на довірі, дружбі, коли ти дивишся на людину і розумієш, що любиш його повністю. Він — частина мене ».

А коли довгоочікуване диво сталося, майбутня мама прийняла вагітність за звичайне харчове отруєння.

«Я стала пити активоване вугілля, села на рисову дієту. А потім дзвоню своєму лікарю, і вона цікавиться: «Светланочка, а ви тест зробили?» Я кажу: «О! Чудова ідея! І о четвертій ранку я побачила довгоочікувані дві смужки. Розбудила Льошу в повній ейфорії (сміється). Звичайно, ми вже не заснули: сміялися, плакали, будували плани — в загальному, ми були щасливі »,
— розповіла Світлана Тарабарова.

В інтерв'ю  співачка повідомила, що вони з чоловіком чекають хлопчика і вже вибрали для нього ім'я. «Але до народження не можна говорити. Погана прикмета. А поки ми його називаємо пацан », — сміється Світлана Тарабарова.

Світлана опублікувала фото, на якому зображений циферблат годинника з точним часом народження дитини. Хлопчик вагою 3,760 кг і зростом 55 см з'явився на світ в одному з приватних київських пологових будинків. У Instagram Світлана зазначила пологовий будинок "Лелека".

"23:25 — година, коли народ наш ЩАСТЯ. Доброму серце, мамам и всім, хто відчуває безмежне любов до дітей присвячується …", — підписала знімок співачка.