Новини про зірок
Подобається

Хто покинув 3-й ефір знаменитого шоу «Танці з зірками»

10/09/2018     Автор: Яна Романська
Хто покинув 3-й ефір знаменитого шоу «Танці з зірками»

Фінал третього ефіру шоу "Танці з зірками" став сумним не тільки для багатьох глядачів і шанувальників, а й для самих учасників і навіть суддів.

Незважаючи на те, що танцювальні здібності Павла Зіброва були далеко не ідеальними, він дуже старався і встиг підкорити серця всіх своєю щирістю і безпосередністю. Однак цього було мало для того, щоб пройти в наступний ефір популярного проекту.

За результатами голосування, на третьому ефірі свою участь завершила пара Павла Зіброва і Марії Шмельова. На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував пост, в якому подякував всю команду проекту. Крім того, виконавець зазначив, що вже встиг полюбити танець і, що для нього підтримка шанувальників — це і є перемога.
 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Я даже вдячний усім, хто вірив та підтримував нас! Дякую, за можливість стати частиною такого незрівнянного шоу телеканалу @1plus1_ua. А саме найголовніше те, що дійсно полюбив танець! Це без перебільшення величезна заслуга @mariya_shmelyova! Я безмежно вдячний Маші за те, що терпіла мене й наполегливо вірила в нашу пару на паркеті! Якщо до цього ще додати вашу шалену підтримку — то це і є перемога ! Дякую Вам!

Публикация от Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

"Я дуже вдячний всім, хто вірив і підтримував нас! Дякую за можливість стати частиною такого неймовірного шоу телеканалу 1 + 1. Найголовніше — це те, що я дійсно полюбив танець. Це, без перебільшень, величезна заслуга Марії Шмельова. Я вдячний Маші за те, що вона терпіла мене і вірила в нашу пару на паркеті. Якщо до цього додати вашу підтримку, то це і є перемога ", — розповів Зібров шанувальникам.