Новини про зірок
Подобається

13-кілометрова черга на концерт Винника під селом Малинівка

10/09/2018     Автор: Яна Романська
13-кілометрова черга на концерт Винника під селом Малинівка

У суботу, 8 вересня, в Чугуївському районі на Харківщині біля села Малинівка утворилася величезна пробка з автомобілів шанувальників Олега Винника.

Співака запросили бути хедлайнером на фестивалі 11-го за рахунком фестивалю шлюбної культури “Весілля в Малинівці – плюс”, який був названий на честь однойменної кінокомедії і створений ще у 2001 році, та не проводився декілька років поспіль аж до 2018 року. Зараз дію фестивалю відновили.

Гостей на безкоштовному концерті зібралось 75 тисяч. Для них перед тим, як вийшов сам Винник, виступали Ольга Цибульська та театр циганської пісні “Очі чорні”. 

Українці не одноразово задавались питанням: який секрет Олега в такій багатомільйонній любові публіки? Безліч українських жінок різного віку сходять з розуму за цим чоловіком.

Вже під вечір і створилась пробка з машин, яка за різними даними становила від 8 до 13 км. Фото були опубліковані в Facebook на сторінці групи селища Есхар.

Нагадаємо, що сольну кар'єру в Україні Олег почав в 2011 році. Раніше співак працював в Німеччині — співав там в мюзиклах "Знедолені" і "Елізабет".