Новини про зірок
Подобається

Після довгої перерви сестри Завальські повернулись на сцену у складі «Алібі»

09/09/2018     Автор: Яна Романська
Після довгої перерви сестри Завальські повернулись на сцену у складі «Алібі»

Після довгої перерви у спільній артистичній діяльності сестри Анна та Ангеліна Завальські виступили на честь ювілею свого батька, продюсера і бізнесмена Олександра Завальського. Підготовка до закритого заходу для вибраної публіки трималася в таємниці протягом декількох місяців і стала повною несподіванкою для самого іменинника.

Концерт-присвята, який відкрив вітальним привітанням ведучий і друг сім'ї Павло Шилько, став новою точкою відліку у творчій біографії раніше популярного дуету «Алібі». Динамічний перформанс зі спеціально розробленим для групи «Алібі» віджеїнгом від компанії «Tenpoint» пройшов на одному диханні. У супроводі музикантів під керівництвом саунд-продюсера проекту Олексія Боголюбова Анна та Ангеліна виконали десять перевірених часом хітів «Алібі» в новому звучанні (від пісні «З чистого аркуша» і «Фламенко» до «Табу» і «Не для преси»), які з ними разом співав весь зал.

Прем'єрою в програмі стала пісня «Вільні» (музика Дмитра Саратського, текст Анни Завальської). Артистки розповіли, що це їх перша авторська пісня українською мовою, яка увійде до майбутнього альбому, робота над яким вже активно почалася. Приємним сюрпризом стало виконання однієї з найперших пісень дуету — «Сповідь», вперше в українському перекладі.

Привітати Олександра особисто прийшли близькі родичі, друзі, колеги, партнери, музиканти — всі, хто зіграв і продовжує грати в його житті і долі проекту «Алібі» ключові ролі: Валентин Коваль, Віктор Андрієнко, Олег Фагот Михайлюта, Влад Дарвін, Олена Коляденко і багато інших.