Новини про зірок
Подобається

Нова «жертва паркету»: на шоу «Танці з зірками» постраждала ще одна знаменитість

09/09/2018     Автор: Віра Грицишин
Нова «жертва паркету»: на шоу «Танці з зірками» постраждала ще одна знаменитість

Кожних вихідних на каналі 1 + 1 телеглядачі спостерігають за найбільш очікуваним шоу країни "Танці з зірками". На паркеті танцювали безліч знаменитостей, одним з яких став учасник шоу "Холостяк 6" Іраклі Макацарія. 

На початку шоу одна з його учасниць, Слава Камінська, травмувала собі спину. Все виявилось настільки серйозно, що дівчина покинула проект і отримала заборону від лікарів на танці хоча б впродовж місяця.

Наступною жертвою стала Леся Нікітюк, яка під час першого ефіру пошкодила собі лікоть і їй довелось посеред ночі вирушати в лікарню. Тепер дівчина танцює лише з пов`язкою на руці.

На днях на біль поскаржився і сам Іраклі Макацарія. На фото і відео, яке він публікує для шанувальників в Інстаграм, всі бачать, що готується шоумен до танців зі свою партнеркою Яною Заєць, лише у спеціальному шийному корсеті.

Шкірні вихідних на каналі 1 + 1 телеглядачі спостерігають за найбільш очікуванім шоу країни "Танці з зірками". На паркеті танцювать безліч знаменитостей, одним з якіх ставши учасник шоу "Холостяк 6" Іраклі Макацарія.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Мои дорогие! Вчера вы сказали и написали мне множество очень теплых слов поддержки и участия. Я благодарен за каждое пожелание. ???? Большое спасибо всем моим друзьям и близким. Команде проекта @tanci1plus1 и участникам: @anitasporty и @sasha_prohor, @mishvirmish и @kot_jenya, @lesia_nikituk и @ezhov_maksim_, @ruslan_senichkin и @tsybulskayana, @mashaefrosinina и @maksleonov212, @zlata.ognevich и @zhuk_dmytro, @berinchyk и @katebelyavskaya_official, @vishniakov_pavel_ и @juli_sakhnevych, @lastochkin_igor и @ilonagvozdeva, @nikolaytyshchenko, @oksana.marchenko.official и @dmitry_chaplin. Огромная благодарность врачам-вертебрологам и персоналу клиники «Медиол» и лично Федору Владимировичу Олейнику. И, конечно же, моей замечательной партнерше @zlayazaya_official ??✊?????. И особое спасибо всем вам. Смотрите эфир — завтра зажжем!?

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

Мої дорогі! Вчора ви сказали і написали мені безліч дуже теплих слів підтримки і участі. Я вдячний за кожне побажання. Велике спасибі всім моїм друзям і близьким. Величезна подяка лікарям-вертебрології і, звичайно ж, моєї чудової партнерці. І особлива подяка всім вам. Дивіться ефір — завтра запалимо! — написавши Іраклі в інстаграм.