«Чому вона схожа на сестру?»: Світлана Лобода здивувала всіх фотографією старшої дочки

09/09/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Чому вона схожа на сестру?»: Світлана Лобода здивувала всіх фотографією старшої дочки

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка не так давно зробила спільну заяву з Кіркоровим, показала фото старшої дочки — Єви. Дівчинка помітно підросла і в цьому році вже пішла до другого класу.

Кілька днів тому Лобода навіть опублікувала спільний знімок з підписом: "Моя любов до тебе не знає кордонів … Нескінченно пишаюся твоїми першими успіхами і прагненнями до нових знань. Вітаю всіх з першим навчальним днем! Ну а ми вже в 2-ий клас" .

Також в Instagram зірка розмістила знімок, на якому вона обіймається з сестрою.

Шанувальники Лободи захоплюються красою дівчат, проте один з користувачів мережі звернув увагу, що Єва більше схожа на сестру зірки. 

"Мені дуже схожа на вашу сестру", — написав фанатка. "Так, я теж це помітила", "Це дуже цікаво", — написали інші.

Однак більшість шанувальків зійшлися на одному — всі три дівчини дуже красиві і щасливі: "Супер, дуже симпатичні", "Супер, молодці", "Красуні", "Богині", "Круті", "Люблю вас", — пишуть під фото шанувальники .

Нагадаємо, знаменита співачка Світлана Лобода не так давно вдруге стала мамою. Хто ж є батьком дитини артистки поки точно невідомо. Офіційних заяв від співачки не було. Однак в пресі вже давно ходять чутки про те, що батько новонародженої дівчинки — соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким, як підозрюють багато, у Світлани був роман. 

Переглянути цей допис в Instagram

My beautiful sister ❤️

Допис, поширений LOBODA❤️ (@lobodaofficial)