Новини про зірок
Подобається

«Я згасала з кожним днем»: Переможниця «Супермодель по-українськи» Марія Гребенюк зізналася в жахливому діагнозі

07/09/2018     Автор: Яна Романська
«Я згасала з кожним днем»: Переможниця «Супермодель по-українськи» Марія Гребенюк зізналася в жахливому діагнозі

Два роки тому в одному з інтерв'ю для журналу переможниця третього сезону «Супермодель по-українськи» розповіла про те, що була залежна від наркотиків.
Але це не єдина біда, яка трапилася в житті юної дівчини. Зараз Маша Гребенюк зважилася поділитися з громадськістю тим, що приховувала близько року, — у неї була хвороба, яка часто зустрічається в моделей — анорексія.

Минулого літа вага Маші досягла критичної позначки — 45 кг. При тому, що її зріст — 181 см. На щастя, вона встигла вчасно звернутися за допомогою і розпочати лікування. Зараз Маша Гребенюк продовжує працювати над собою, щоб більше не мати проблем зі здоров'ям.

На своїй сторінці в Instagram Маша Гребенюк розповіла, яким було її харчування і спосіб життя всього рік тому:

«Серпень 2017, я скелет, вага 45 кг. Всі думки про контроль калорій, про точний час прийому їжі і про спалювання, відповідно, всього, що з'їла. Хочу сказати, що мені дуже важко описати всі муки цього стану. Всі ці нав'язливі думки, їхній стан «на грані» чогось дуже страшного … але я намагаюся це зробити для вас, тому що я зовсім не очікувала такого фідбека. Я щаслива бути корисною. Я щаслива комусь допомогти.
Ми полетіли з мамою на відпочинок і в глибині душі я дуже хотіла зачепитися за неможливість готувати собі самій, зважувати їжу і все контролювати. Картинка в голові була ідеальна: я повертаюся засмагла, красива і худа. Їм усе і не поправляюсь. Про ваги забуваю. Все тіп-топ. Ага, звичайно. Ось саме так все і було. Перший обід в готелі: у мене істерика. Купа людей, які мене бентежили (я ж любила їсти на самоті), купа «брудної» їжі: жирної, солоної, вуглеводної. Все неправильне, все противне. Я сиджу за столом над знайденою морквиною на пару (і все одно в маслі) і маленьким шматочком курячого філе і ридаю. Уявіть маму, яка вже зрозуміла, що чекає її у відпустці … Загалом, відпочинок був сумнівний. Як проходив наш день: вранці йти на сніданок: брати якусь безкалорійні хрінь через страх поправитися. Чекати до наступного прийому їжі (адже що б в голові не творилося, але не наїлася ж), на обід робити те ж саме: безкалорійна хрінь — морквина, капуста, огірочок, крихітка м'яса, потім йти в басейн і плавати не в задоволення, а щоб все спалити, йти на вечерю і після неї ходити по величезній території готелю. Знову-таки ясно чому ».

«Сили покидали мене, ось чесно. Мені було важко ходити, вдень я весь час спала і лягала спати раніше 10-ї вечора. Але я «йшла на жертви» заради своєї худоби. Я віддавала свою красу: шкіру, волосся, нігті. Можливість мати дітей. Можливість жити. Я згасала з кожним днем ​​»,— зізналася Маша.

«Багато хто знає, що за мої, здавалося б, зовсім недовгі 19 років були і алкогольні та наркотичні залежності, але можу сказати, що РХП (розлад харчової поведінки) і харчова залежність катували мене найбільше».

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Ну что , дождались ? ? V часть #история_Марфы уже прям вот -вот ! Предыдущие 4 ищи либо по хэштэгу либо в самом профиле ( бывает , Инстаграм не отображает публикацию ?) ЛИСТАЙ ФОТКИ ➡️ И ЧИТАЙ ИСТОРИЮ НИЖЕ ⬇️ И так , август 2017 , я скелет ?, вес ~45 кг . Все мысли о контроле калорий , о точном времени приёма пищи , и о сжигании соотвественно всего , что съела??‍♀️ . Хочу сказать , что мне очень тяжело описать все муки этого состояния . Все эти навязчивые мысли , все состояния "на грани" чего-то очень ужасного… но я пытаюсь это сделать для вас , потому что я совсем не ожидала такого фидбэка. Я счастлива быть полезной . Я счастлива кому-то помочь. Едем дальше … мы полетели с мамой на отдых✈️ , и в глубине души я очень хотела зацепится за невозможность готовить себе самой , взвешивать еду , и все контролить . Картинка в голове была идеальная : я возвращаюсь загоревшая , красивая и худая . Ем все и не поправляюсь . О весах забываю . Все тип-топ. Ага, конечно . Вот именно так все и было ??‍♀️ Первый обед в отеле : у меня истерика . Куча людей, которые меня смущали ( я же любила есть в одиночестве ) , куча "грязной " еды : жирной, соленой , углеводной . Все неправильное , все противное . Я сижу за столом над найденной морковкой на пару ( И ВСЕ РАВНО В МАСЛЕ) и маленьким кусочком куриного филе и рыдаю . Представьте маму , которая уже поняла , что ждёт её в отпуске …? В общем , отдых был сомнительный. Как проходил наш день : утром идти на завтрак : брать какую-то безкалорийную ХРЕНЬ , из-за страха поправиться . Ждать до следующего приёма пищи (ведь что бы в голове не творилось , но не наелась же ) , на обед делать тоже самое: безкалорийная хрень- морковка , капуста,огурчик, крошечка мяса ,потом идти в бассейн и плавать не в удовольствие , а что бы все сжечь , идти на ужин , и после него ходить по огромной территории отеля . Опять таки ясно почему . Силы покидали меня,вот честно . Мне было тяжело ходить , днём я все время спала , и ложилась спать раньше 10-ти вечера . Но я "шла на жертвы" ради своей худобы . Я отдавала свою красоту : кожу,волосы,ногти . Возможность иметь детей. Возможность жить . Я исчезала с каждым днём . ⬇️продолжение тут ⬇️

Допис, поширений користувачем @ mariia_hrebeniuk