Новини про зірок
Подобається

На сьомому небі від щастя: знаменитий співак Роббі Вільямс втретє став татком

07/09/2018     Автор: Яна Романська
На сьомому небі від щастя: знаменитий співак Роббі Вільямс втретє став татком

Новонароджену дівчинку назвали Колетт (Коко) Джозефін Вільямс.

Радісна новина прийшла з-за кордону. У зоряної пари співака Роббі Вільямса та його дружини Айди Філд народилася третя дитина. Щасливі батьки повідомили про це в соцмережі. Відзначимо, що дівчинка з'явилася на світ завдяки сурогатній матері.

"Весь цей час ми тримали в секреті одну прекрасну новину. У нас народилася дочка! Ласкаво просимо в цей світ, Колетт (Коко) Джозефін Вільямс! Щоб зустріти тебе, ми пройшли довгий і складний шлях, саме тому ми нікому не говорили про тебе заздалегідь. Ця маленька леді біологічно наша дитина, яку виносила абсолютно неймовірна сурогатна мати, якій ми безмежно вдячні. Ми на сьомому небі від щастя, що ця прекрасна маленька з'явилася в нашому житті. Як колись було з Тедді і Чарлі, ми просимо поважати Коко і наше право на приватне життя ", — написала в Instagram Айда Філд.

Також вона опублікувала чорно-білу фотографію, на якій видніється ручка новонародженої дівчинки.

Нагадаємо, днями у знаменитих британських акторів — Деніела Крейга і його дружини Рейчел Вайс народилася дочка. Першими радісну новину дізналися рідні і друзі подружжя. За їхніми словами, "Деніел і Рейчел шалено раді появі на світ їхнього першого спільного малюка".

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

I spy with my little eye an extra little hand ? So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! ?? It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

Допис, поширений Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)