Новини про зірок
Подобається

Пристрасті на паркеті і в особистому житті: як живе відомий актор Павло Вишняков

06/09/2018     Автор: Яна Романська
Пристрасті на паркеті і в особистому житті: як живе відомий актор Павло Вишняков

Павло Вишняков — знаменитий український актор, який став улюбленцем українських глядачів після виходу на телеекрани серіалу "Повернення Мухтара-2". Зараз Павло неохоче розповідає про цей проект, адже він мало не зруйнував його кар'єру. Але все-таки, було і хороше — саме там він зустрів свою любов.

"Коли мене затвердили в "Поверненні Мухтара", потрібно було вирішити, що робити з театром. Не хотів йти, але керівництво зробило один не дуже гарний вчинок. Я пішов з театру і зрозумів, що, крім батьків, мене нічого в Білорусі не тримає. Напевно, тому працювати в Києві було легко. у 2014 році ми відзняли останній сезон серіалу в Україні, і у мене почався дуже важкий період. було багато зрад від людей, які за час зйомок стали мені близькими. В очі вони говорили одне, за спиною — інше. Думав навіть кинути професію. Але коли повернулась можливість мислити тверезо, розглядав два варіанти: або я починаю роботу з нуля в Стамбулі, або беру відпустку і їду до Києва. Але в Туреччині проект закрили, я вирішив, що це знак, і поїхав до Києва. " — розповідає Павло.

Про відносини з коханою Павло розповідає:

"Коли я прийшов в" Повернення Мухтара ", у мене було відчуття, що мене кинули в воду і сказали:" Пливи! Не вмієш — потонеш". Довелося багато чому вчитися самому. Але я з цією ситуацією впорався. Так само могло статися зі Світланою Брюханова. Коли вона приєдналася до нашої команди, я хотів їй допомогти. Хотів зробити все, щоб їй було комфортно працювати з хлопцями, щоб її ніхто не ображав, оточити її турботою. Звичайно, це нас і зблизило. "

Відразу ж стало зрозуміло, що дружні відносини швидко переросли в роман. Актора навіть не зупиняв факт, що навколо особистого життя дівчини витало багато чуток, їй приписували роман не з однієї знаменитістю. Актор же не звертав уваги, засипав її подарунками, компліментами, навіть був готовий одружитися.

Павло ддолгое час їздив в Москву до Світлани, але повністю переїхати не наважувався. Після закриття пректу "Повернення Мухтара" Павло поїхав додому і відносини закінчилися, як і серіал.

"Мені не хочеться зараз все виносити на публіку. Але я не зміг переконати себе в тому, що можна продовжити відносини після такої події. Після розставання ми жодного разу так і не зустрічалися. Та й не бачу сенсу. Зараз моє серце зайняте вже три місяці. Ми познайомилися в клубі, як раз до зйомок в "Опері за викликом" Моя дівчина не з акторської середовища. "

Але про свою обраницю більше Павло ні слова не сказав. На питання про кохану і одруження актор відповідає неоднозначно:

У мене була кохана людина, заради якого я був готовий на все. Абсолютно на всі! Це була та дівчина, з якою я хотів прожити все життя. Але ця історія закінчилася. З тих пір пройшов майже рік. Але я не можу викреслити з життя пережиті емоції. Мені здається, коли я відчую, що це мій чоловік, я вгомонюся. І, можливо, розпрощаюсь зі статусом холостяка.

Зараз актор активно знімається в серіалах, а так само бере участь в шоу "Танці з зірками", де актора вважають фаворитом і прогнозують йому перемогу. Шанувальники активно підтримують і голосують за пару актора.