Новини про зірок
Подобається

Головний «Холостяк» країни Микита Добринін розповів, які дівчата йому подобаються

06/09/2018     Автор: Яна Романська
Головний «Холостяк» країни Микита Добринін розповів, які дівчата йому подобаються

У березні наступного року в Україні стартує один з найромантичніших проектів вітчизняного телебачення «Холостяк». Це буде вже 9-й за рахунком сезон. 

Головний герой нового сезону Микита Добринін дав своє перше інтерв'ю у статусі "холостяка" і відверто розповів, яку дівчину шукатиме і чого очікує від проекту. 

Відомий український телеведучий Микита Добринін, який може похвалитися значними успіхами в кар'єрі, вирішив шукати свою любов на проекті «Холостяк».

«Я дуже довго йшов до того, щоб стати успішним у своїй роботі, робив максимум для того, щоб досягти того рівня, який у мене є зараз. Але я розумію, що щастя не тільки в роботі і грошах, що я потребую чогось більшого, потребую турботи і тепла. Саме заради цього я прийшов на проект», — розповів Микита Добринін.

У перший день зйомок головний герой шоу попрощається з 10 претендентками на участь в шоу. За словами Микити Добриніна, зробити правильний вибір йому допоможе інтуїція. Крім цього, шоумен зізнався, яку саме дівчину він буде шукати на проекті.

«Думаю, я легко зможу розгледіти щирих дівчат, з якими мені б хотілося продовжити спілкування. Перше, на що я зазвичай звертаю увагу — це посмішка і очі. В очах можна прочитати настрій в цей момент і домалювати собі подальшу картину нашого знайомства », — зазначив Микита Добринін.
Також, за словами ведучого, для нього має значення почуття гумору і апетит претендентки на його серце, адже, як це не дивно, Микита Добринін любить, коли «дівчата їдять і не соромляться цього, і не розповідають, що харчуються кульбабами і п'ють воду».

А ось єдине, чого не терпить новий «Холостяк» — це лицемірства, тому лише щирі дівчата зможуть потрапити в наступний етап шоу про кохання.