Новини про зірок
Подобається

«Задумались про зміну кар’єри»: Довгоногі Полякова і Нікітюк вперше вийшли на подіум

05/09/2018     Автор: Яна Романська
«Задумались про зміну кар’єри»: Довгоногі Полякова і Нікітюк вперше вийшли на подіум

На Ukrainian Fashion Week SS19 колекцію Андре Тана відкрила відома українська співачка Оля Полякова. Суперблондинка дефілювала на подіумі в плащі в стилі кінця 80-х-початку 90-х. Закрила показ телеведуча Леся Нікітюк в білому трикотажному платті-футболці з надписом Super Стар, яке їй пізніше подарував дизайнер.
 

«Вчора здійснилася моя мрія — я стала моделлю! — розповіла Леся Никитюк. — Вперше відчула, як це — бути не найвищою дівчиною в залі. Якби під час дефіле ще можна було розмовляти і розставляти акценти словами, то я б точно подумала про зміну кар'єри провідною на модельну. Подіум, напевно, став завершальною крапкою в моїй боротьбі з комплексами. Раніше я соромилася свого зросту, а на показі Андре Тана остаточно зрозуміла: мої ноги — моє багатство ».

 

Ольга Полякова прокоментувала свій вихід так: "Леся! Ти що вища за мене??? Боже, де ж такого чоловіка знайти?" Наприкінці вона подякувала Андре Тану і сказала, що це було як в Парижі.

На цьому кількість зіркових моделей не завершується, адже у показі дефілювати також Олександра Кучеренко, Анна Різатдінова та Елла Кандиба.


Показ проходив в знімальному павільйоні "Танців з зірками".

 

Открыла показ @andre_tan_official ? #оляполякова #andretan

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)