Зіркові скандали
Подобається

«Всупереч проханням чоловіка»: Меган Маркл знову здивувала всіх забороненим вбранням

05/09/2018     Автор: Яна Романська
«Всупереч проханням чоловіка»: Меган Маркл знову здивувала всіх забороненим вбранням

Меган Маркл з'явилася в стильному брючному костюмі на щорічному благодійному вечері WellChild Awards, що проходив в Лондоні.


 Відома американська актриса, що у травні 2018 одружилася з британським принцом Гаррі знову порушила всі "королівські закони". Адже зявилась в костюмі від  Altuzarra і в блузі Deitas— це вже не перше "модне порушення". Раніше її можна було побачити в коротких і відвертих сукнях.


 Принц Гаррі займається протекцією WellChild Awards ще з 2007 року. Робота цієї організації спрямована на лікування та догляд важкохворих дітей. Вчора королівська пара відвідала благодійний захід і зустрілися з персоналом, що допомагає діткам жити повноцінним життям і стає опорою для них. 


Після одруження герцогиня Сассекська повинна відвідувати багато благодійних заходів. Проте Єлизавета ІІ хоче, що жінки  з королівської родини вдягали лише сукні і спідниці. Це також підкріплюється протоколом. Меган не хоче виконувати ці правила . Говорять, що вже навіть Гаррі наполягав на тому, щоб дружина не носила штани.