Новини про зірок
Подобається

«Це після зради чоловіка!»: Ані Лорак “впала” в обійми російського співака

05/09/2018     Автор: Яна Романська
«Це після зради чоловіка!»: Ані Лорак “впала” в обійми російського співака

Відома співачка українського походження переживає зараз не найкращий період свого життя. Багато людей обговорює її особисте, що їй вкрай не подобається! Останнім часом всі почали говорити про те, що у неї появилась нова пассія. 

Як усі говорять, Ані Лорак знайшла розраду у обіймах російського колеги Сергія Лазарєва. Пара, впринципі, не приховує своєї взаємної симпатії. 

Кароліна наразі переживає непростий період у житті через зраду чоловіка. Можливо цим пояснюється особлива увага до неї російського колеги Сергія Лазарєва, яку він проявив до Лорак під час вечірки, яка була в честь відкриття “Новой волны 2018” у російському Сочі.

З фото та відео можна зробити висновок, що співаків поєднують теплі почуття. Майже весь вечір вони були щедрими на прояви ніжності один до одного – обнімалися, трималися за руки, цілувалися. Крім того, вони весело “запалювали” під хіти Вєрки Сердючки, яка витягла їх на сцену.

Ані Лорак поки що не коментує цієї ситуації. Залишається тільки здогадуватись, що насправді відбувається. 

Проте, як стало відомо, на днях Ані Лорак та її чоловік Мурат відвели дочку разом на лінійку до школи. Це ще більше заплутало ситуацію.