Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко пробувала себе в новій професії

05/09/2018     Автор: Яна Романська
Регіна Тодоренко пробувала себе в новій професії

Відома і талановита телеведуча Регіна Тодоренко встигає не тільки налагоджувати особисте життя, але і пробує себе в ролі моделі модного бренду.

Днями бренд Calzedonia оголосив про те, що призначив Тодоренко своїм амбассадором
.
З перших хвилин знайомства ми всі були буквально зачаровані Регіною. У ній є все, що відповідає ДНК бренду. Оригінальне почуття стилю, надихаюче прекрасну половину на нові образи, неймовірна харизма і щирі емоції. Ми по-справжньому раді, що Регіна стала частиною Calzedonia,

— прокоментували співпрацю представники Calzedonia.

Регіна в свою чергу розповіла, наскільки схвильована була такою пропозицією:

Я ніколи не могла подумати, що одного разу стану особою такого великого світового бренду як Calzedonia, Амбассадори якого, виходять на світову арену. До речі, це є одна з моїх улюблених актрис — Джулія Робертс. Я завжди дорівнювала на неї, і від цього мені ще приємніше представляти цей бренд … Мені дуже близькі його цінності, сімейний дух цієї компанії, а сім'я — це найважливіше в моєму житті. І цю співпрацю з Calzedonia я б хотіла присвятити своїй мамі, яка завжди переживає, чи не замерзну я. Мама, знай, що тепер мені ніколи не буде холодно, тому що тепер я завжди буду в теплих колготках Calzedonia.