«Розумна, як мій брат!»: Андрій Доманський показав, як провадив дочку в перший клас

04/09/2018     Автор: Яна Романська
«Розумна, як мій брат!»: Андрій Доманський показав, як провадив дочку в перший клас

Відомий український ведучий Андрій Доманський потішив шанувальників новим фото. Виявляється, його донька Кіра цього року вперше пішла в школу. 

Нагадаємо, Андрій є багатодітнім батьком і це не вперше в нього таке свято, проте він як і раніше відчуває святкове хвилювання.

 «Мене сьогодні з шостої ранку трясе — спати не міг, прокинувся без будильника, — зізнається ведучий «Інтера» Андрій Доманський. — А потім носилися з дружиною по квартирі: треба ж було все зібрати і нічого не забути — один, другий букет, ранець, сумка для спортивної форми … Це дуже нервово! »

Проте, найбільше батьків хвилював саме виріб школи. 

 «Діти сьогодні інші, — каже дружина Андрія Марина. — І ми, як батьки з досвідом, розуміємо: найкраще, що можемо зробити для своїх дітей, — це навчити їх думати. Також ми повинні знайти місце, де дитині буде цікаво, де вона зможе рівнятися на тих людей, які її оточують. Чимале значення мало, які люди будуть поруч з Кірою, адже з ними дочка буде проводити більшу частину свого часу. І саме цим людям ми довіримо не тільки її інтелектуальний розвиток, а й духовний».

Але з вибором вони не помилилися. Кіра пішла у школу з радістю і їй там дуже сподобалося. 

«Хочу вже вчитися і бути розумною, як мій брат!» — заявила першокласниця.