Новини про зірок
Подобається

«Два тижні пекла»: Слава Камінська відверто прокоментувала свій вихід з шоу «Танці з зірками»

04/09/2018     Автор: Яна Романська
«Два тижні пекла»: Слава Камінська відверто прокоментувала свій вихід з шоу «Танці з зірками»

Співачка Слава Камінська зізналася, що, дізнавшись про свою травму, вона була навіть рада.

Солістка української поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно отримала серйозну травму спини на репетиціях проекту "Танці з зірками" і покинула шоу, написала емоційний пост в соцмережах з цього приводу.

Слава зазначила, що раніше нічого не викладала і не коментувала, так як душа не лежала до відвертих постів. Співачка зізналася, що багато тренувалася і готувалася до проекту, але, як виявилося, не завжди в житті все відбувається за нашим сценарієм.

"Два тижні пекельного болю, уколи, блокади в хребет і нерозуміння того, що відбувається — не найприємніше, відверто кажучи, проведення часу", — говорить Камінська.

Артистка зізналася, що, дізнавшись про свою травму, вона була навіть рада.

"І якщо чесно, я навіть зраділа, коли дізналася, що у мене перелом поперечних відростків двох хребців, так як, по-перше, все стало на свої місця. По-друге, мене перестали звинувачувати в симуляції, що не дуже приємно і образливо , по-третє, я зрозуміла, що все-таки моя витривалість і працездатність, як у Термінатора. А по-четверте, це не так небезпечно, як звучить на перший погляд ", — розповіла співачка.

Слава додала, що все ж спочатку сподівалася на перемогу.

"Звичайно ж, я сподівалася на забій, на блокаду і на перемогу. Але коли ніякі знеболюючі не допомагали, я зрозуміла, що все не так весело і все-таки зробила КТ. Добре, що в мене там не відкритий, а закритий перелом. Все це тимчасово, але найближчі пару місяців я буду поганим танцюристом, якому заборонили будь-які фізичні навантаження і якому, в даному випадку, теж щось заважає, але не яйця ", — з гумором зазначила Камінська.

Співачка також подякувала всім своїм шанувальникам за теплі слова підтримки.

"Спасибі величезне всім за підтримку! Я не думала, що так багато небайдужих. І мені дуже шкода, що не змогла вас порадувати своїми танцями в цьому сезоні. Значить, порадую піснями, обіцяю", — підсумувала вона.

Користувачі соцмережі побажали Славі Камінської здоров'я і закликали не засмучуватися.

"Головне — здоров'я! Поправляйся швидше!", "Славочка, видужуй. Найголовніше — це здоров'я", "Все буде добре, Слава! Ти боєць, а танці почекають. Значить ще не час! У наступному сезоні переможеш", — пишуть в мережі.
"Як я чекала твого виступа! Ніхто не зрівняється з тобою! Твоя харизма та енергетика зашкалює! Сонечко, все буде добре! Видужуй! Наступного року паркет буде твоїм! Вірю і точно знаю! Ти найкраща! Люблю", "Слава, якнайшвидшого одужання ! Бережіть себе! "," Пісні та душа, яку ти в них вкладаєш радують наші серця, роблять нам настрій, так було завжди, є і буде! А все інше, в чому ти не менш талановита ще буде! Все ще попереду ", — додали користувачі