Новини про зірок
Подобається

Зірка британського «Шерлока» Бенедикт Камбербетч готується до поповнення в родині

03/09/2018     Автор: Яна Романська
Зірка британського «Шерлока» Бенедикт Камбербетч готується до поповнення в родині

Відомий британський актор Бенедикт Камбербетч завжди привертає до себе захоплені погляди шанувальників, а фанати "Шерлока" тільки і чекають цікавих новин від свого улюбленця.
Ну так от, одна з них.

Британські актори Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер ведуть закритий спосіб життя. Але чутки про те, що пара чекає появи на світ третьої дитини все ж нещодавно просочилася в ЗМІ.

Про першу і другу вагітність актори заявляли самі, але на цей раз «сам про себе заговорив» кругленький животик Софі, який вже стає складно приховувати під сукнями.

Подружжя відвідали 75-й Венеціанський кінофестиваль та на фото видно, що актриса вагітна. Також фанатські пабліки опублікували кілька відео, на яких помітно, що у Софі, що вийшла у світ у вільній червоній сукні в підлогу, кругленький живіт.

Нагадаємо, що про роман акторів стало відомо не відразу, і тільки завдяки фотографіям настирливих папараці. Романтичне весілля відбулася три роки тому саме в День Святого Валентина. На даний момент пара виховує двох синів — трирічного Крістофера і однорічного Хела. Малюків толком ніхто не бачив — батьки старанно оберігають їх від преси.