Новини про зірок
Подобається

«Скільки щирості»: Маша Єфросиніна показала душевне фото з дочкою

03/09/2018     Автор: Яна Романська
«Скільки щирості»: Маша Єфросиніна показала душевне фото з дочкою

Маша Єфросиніна відома українська телеведуча, громадський діяч, засновниця серії благодійних заходів «Charity weekend».

В честь 1 вересня відома зірка опублікувала фото з дочкою на своїй сторінці в Інстаграм. На світлині двоє дівчат ніжно обіймаються. Телеведуча розповіла про амбіції дочки, а також про її вибір та знання іноземних мов.

Зовсім на носі 9-ий клас у моєї дочки (мама дорога!). Доросла моя маленька дівчинка-мій умняш, що ставить собі великі цілі!
Вона, як і я, обожнює іноземні мови. Хоче володіти англійською так, щоб в кінці школи мати свободу вибору, де здобувати вищу освіту. — Підписала Маша Єфросинінаю.

Шанувальники засипала двох прекрасних дівчат компліментами:

Гарне фото: мами і доньки !! Дуже душевна фотографія, ви дуже незвичайна жінка, добра і щира, я дуже тащусь від вас, ось тільки останнім часом відкрила вас для себе) ніжне фото? удачі донечці і Вам?? Які розумні діти у нас ростуть! Марія — ви зразок для наслідування не тільки для вашої розумниці — дочки, але і для мене. Де ви берете стільки сил і енергії для таких величезних проектів в яких ви брали і берете участь. Ви прекрасна Мама — Жінка-саме з великої літери. Вам терпіння і терпення??????

 

Совсем на носу 9-ый класс у моей дочери ( мама дорогая!). Взрослая моя маленькая девочка- мой умняш, ставящий себе большие цели! Она, как и я, обожает иностранные языки. Хочет владеть английским так, чтобы в конце школы иметь свободу выбора, где получать высшее образование. А язык-это практика! Поэтому, когда Нануся сказала, что хотела бы больше учиться на английском, я снова отправилась к своим друзьям @studyua, с которыми у нас уже несколько лет успешное сотрудничество. И оказалось, в Киеве существует ещё и международная школа STUDY Academy. Там предлагают изучение основных школьных предметов на английском языке (Международный бизнес, Математика, Физика, Химия, Биология). И даже можно получить канадский или американский школьный аттестат, обучаясь в Киеве! Если вас эта информация заинтересовала также, как меня, то 2 и 9 сентября Международная школа STUDY Academy проводит презентацию, на которой можно будет узнать детали всех программ, лично пообщаться с преподавателями, пройти тестирование уровня английского и записаться в группу с удобным графиком занятий, ведь учеба начинается уже в сентябре! @studyua @study_academy #мояНана

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)