Новини про зірок
Подобається

Невже пробачила? Ані Лорак возз’єдналася з чоловіком

03/09/2018     Автор: Яна Романська
Невже пробачила? Ані Лорак возз’єдналася з чоловіком

Сьогодні чоловік відомої співачки Ані Лорак показав фотографію, на якій зображений з іменитої дружиною і їхньою дочкою Софією. Подружжя відвели спадкоємицю в перший клас.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram чоловік Ані Лорак Мурат в Stories опублікував кілька фотографій і відео, на яких відображена їхня дочка Софія. Дівчинка грає з подружкою, а потім походжає з батьком по дитячому магазину. А сьогодні, 3 вересня, Мурат повів спадкоємицю в перший клас. Зрозуміло, не змогла пропустити настільки значущу подію і сама Ані Лорак.

"Благослови Бог моїх дівчаток. Що за чудовий день. Сім років пройшло, і тепер в перший клас пішла моя безмежна любов ", — написав англійською Мурат на фотографії, де зображений разом з донькою Софією і дружиною Ані. Численні шанувальники негайно зробили висновок, що популярна виконавиця заради такої події змогла забути образи і пробачити коханого.

Нагадаємо, скандал в здавалося б ідеальній родині Ані Лорак розгорівся після того, як її чоловіка зняли в одному з київських караоке-клубів з іншою жінкою. На відео, розміщеному в Мережі, чоловік виконавиці сміливо обіймав супутницю, щось жарко шепочучи їй на вушко, і навіть торкався інтимних місць.