Новини про зірок
Подобається

«Мені вистачило»: Кожевнікова з «ВІА Гри» втекла від Меладзе до молодого красеня

03/09/2018     Автор: Яна Романська
«Мені вистачило»: Кожевнікова з «ВІА Гри» втекла від Меладзе до молодого красеня

Популярний гурт "ВІА Гра" знову змінює свій склад. Цього разу відомий дівчачий колектив залишає Анастасія Кожевнікова — співачка вирішила будувати сольну кар'єру.

Контракт з групою у Анастасії закінчився 2 вересня. Кожевнікова, за її словами, йде в сольне плавання. Про свої плани 25-річна співачка розповіла на своєму весіллі — 24 серпня Кожевнікова поєдналася узами шлюбу з бізнесменом Кирилом Снітковим.

"Просто п'ятирічного контракту мені вистачило. Я чітко відбула, тому хочу випробувати свої сили сама", — заявила Анастасія. За словами співачки, пара вирішила навіть скасувати медовий місяць.
"Ми будемо працювати наді мною", — сказала брюнетка з "ВІА Гри".

Гурт "ВІА Гра" існує з 2000 року. За 18 років змінилося кілька складів. У 2012-му продюсер Костянтин Меладзе оголосив про розпад колективу — він вирішив, що група вичерпала себе. Однак в 2013 році був сформований новий склад зі звичною усім назвою. Відбір учасниць проходив в рамках реаліті-шоу, в якому перемогли Еріка Герцег, Міша Романова і Настя Кожевнікова.

Група зазнала перших втрат на початку цього року. Колектив покинула Міша Романова, заявивши, що хоче зосередитися на особистому житті. На її місце в "ВІА Гру" прийшла Ольга Меганська. Хто замінить Анастасію Кожевникову, поки не повідомляється.

Чоловік Кожевнікова не просто повністю підтримує ініціативу Насті, але заради кар'єри улюбленої дружини погодився стати її продюсером. Кирило зізнається, що у нього немає подібного досвіду, проте він зробить все можливе. Чоловік також спростував домисли про те, що вихід його молодої дружини з популярного колективу пов'язаний з іміджем групи і з тим, що дівчата часто виступають у відвертих обрахах. За словами Сніткова, між ним і Настею "є довіра".