Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 серпня

02/09/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 4 серпня

ОВЕН
Зірки сьогодні досить щедрі з вами. День буде легким і ви отримаєте відповіді на багато питань, що цікавили вас у минулому. Або ж ви знайдете те, що давно втратили.

ТЕЛЕЦЬ
Не чекайте, що ваше красиве і щасливе життя саме постукає в двері. Варто докласти більше зусиль і праці для налагодження свого щастя.

БЛИЗНЮКИ
Попрацюйте над самоконтролем сьогодні. Вас дратує все, навіть найменші деталі. А це сьогодні зовсім не доречно, тому що ви можете зіпсувати відносини з важливою для вас людиною.

РАК
Сьогодні ви відчуєте велике розчарування в близькій людині. Це підкосить вас і ви не зможете сконцентруватися на важливих для вас речах і робота буде зроблена на тяп-ляп.

ЛЕВ
Сьогодні холоднокровність буде вашим кращим другом, а люди навколо будуть здаватися ворогами. Кожен буде вказувати вам, як і що ви робите не так. Але не варто психувати і псувати відносини.

ДІВА
Сьогодні у вас день "сім'ї". Більше часу приділіть найменшим її членам. Важливо давати любов оточуючим, щоб отримувати її з такою ж віддачею.

ТЕРЕЗИ
Сьогодні постарайтеся виконати всі справи, відкладені на завтра і ще одне завтра. Варто нарешті взяти себе в руки і доробити все до самого кінця.

СКОРПІОН
Вас чекає серйозна розмова з вашою половиною. Всі конфлікти в минулому можна буде вирішити тільки, якщо ви відкриєтесь так само, як і ваша кохана людина.

СТРІЛЕЦЬ
Сьогодні ви сповнені сил і рішучості вирішувати всі справи і проблеми всесвіту. Але не варто думати так глобально. Почніть з меншого.

КОЗЕРІГ
Якщо у вас у відносинах назрів конфлікт — саме час його вирішити, не відкладаючи це на ще один день. Ваша половина зовсім загрузла в своїх образах. Варто порозумітися з нею.

ВОДОЛІЙ
Сьогодні ваш день буде сонячним не тільки через погоду, але і через удачу, яка йде з вами в одну ногу вже не один день. Користуйтеся нагодою!

РИБИ
Сьогодні ви викладетесь на покупку чогось важливого. Хоч ви і будете раді покупці, все-таки, втрата такої суми вас трохи засмутить.