«Звідки стільки негативу?»: Ані Лорак розкритикували за її наряд в латексному плаття

01/09/2018     Автор: Яна Романська
«Звідки стільки негативу?»: Ані Лорак розкритикували за її наряд в латексному плаття

Знаменита українська співачка Ані Лорак вже довгий час є об'єктом обговорень багатьох людей. Всі добре знають історію її скандалу з Муратом, який гуляв на стороні і усіляко обманював артистку. Але зараз не про це. 

Остання фотографія Ані Лорак викликала багато обговорень в Мережі. Латексне плаття з високим розрізом зіграло з Ані Лорак злий жарт.

Після скандального відео, на якому відображена зрада чоловіка Ані Лорак з київської тусовщицею, співачка опинилася в центрі загальної уваги. Тепер за кожним кроком зірки стежать мільйони шанувальників, намагаючись зрозуміти, які ж відносини зараз між подружжям. 

Однак на відміну від Мурата, який висловився про зраду через кілька днів, сама жінка мовчить. Схоже, пережити зраду чоловіка Лорак допомагає робота: нещодавно співачка з'явилася на прем'єрі мультфільму, в якому озвучила головну роль, і повідомила, що стала новим тренером "Голосу". А декількома днями раніше Лорак дала концерт.

Про це стало відомо з її сторінки в Instagram. На фото Ані позує у відвертому латексному платті з високим розрізом і глибоким декольте. Кадр викликав бурхливу реакцію у шанувальників: одні засипали співачку компліментами, інші — розкритикували зірку, заявивши, що наряд занадто відвертий і вульгарний.

 

Astana! Are you ready?

Допис, поширений Ани Лорак (@anilorak)