Новини про зірок
Подобається

«Жінки втрачають свідомість»: в Мережі з’явилося фото Олега Винника з відомою ведучою

31/08/2018     Автор: Яна Романська
«Жінки втрачають свідомість»: в Мережі з’явилося фото Олега Винника з відомою ведучою

Надія Матвєєва відома українська  телеведуча на каналі СТБ, ведуча шоу "Все буде добре" опублікувала фото на своїй сторінці в Інстаграм.

На світлині Надія стоїть з Олегом Винником, заклавши провокативно руки.

У новому сезоні # всебудедобре стільки цікавих тем, що я з нетерпінням чекаю 10 вересня, не дивлячись на мою гарячу любов до літа ?? Приємно, коли гості задоволені: Олега Винника нагодували і обсипали компліментами! — Підписала Надія.

На світлині дві зірки мило посміхаються. Надія вдягнута в чорну довгу шкіряну спідницю та білу блузку. Олег прийшов на зустріч в простій футболці з коміром та джинсах. 

Прихильники вже з нетерпінням чекають побачити на своїх екранах випуск з Олегом Винником і почали коментувати фото:

Олеже, Ви вже старий…але талановитий. Класні на фотці ❤?? Ну їй богу-вистачить його пхати скрізь-не всі жінки від нього втрачають свідомість! Ну гарний Винник,що тут скажеш?А що тут всі за брови його переживають, брови як брови .Загорілий , підтягнутий накачаний. Та всім би чоловікам так виглядати в його роки. За Надійку й мови не може бути, як гарно виглядає!!! Тому всі,хто чимось незадоволені, подивіться на себе та поряд інших людей. Ми всі різні і всі гарні ,тільки кожен по своєму. А Винника багато, тому що людина вже така відома й заслужена,що його зовуть скрізь на передачі. А кому ну зовсім надоїв, то це значить що ви його багато дивитесь, де його показують по телебаченню.ТО НЕ ДИВІТЬСЯ. Завжди є вибір.