Новини про зірок
Подобається

«З ідеальним спортивним тілом!»: Стало відомо, хто стане новим героєм шоу «Холостяк»

31/08/2018     Автор: Яна Романська
«З ідеальним спортивним тілом!»: Стало відомо, хто стане новим героєм шоу «Холостяк»

Багато жінок України, затамувавши подих, очікували на те, коли ж об'являть і'мя нового "Холостяка-9". І цей час настав!

За серце 30-річного телеведучого Микити Добриніна у 9 сезоні будуть боротися дівчата зі всіх куточків України. Підготовка до зйомок уже почалася і на телеканалах у березні 2019 року можна буде побачити новий захоплюючий сезон. 

"На своєму прикладі я готовий показати, що за любов і відносини варто боротися, і я щиро сподіваюся, що зможу зустріти свою половину на цьому проекті", — розповів Добринін.

Завдяки телеглядачам Добриніна обрали головним учасником шоу. Організатори проекту активно цей вибір підтримали. Адже Микита Добринін — стильний, ввічливий, освічений, уважний і з ідеальним спортивним тілом. Чим не ідеальний варіант? 

До речі, така новина є свого роду шоком для багатьох шанувальниць, адже в соціальних мережах неодноразово бачили фото Добриніна в компанії красуні Вікторії з групи "НеАнгели". Багато хто думав, що у них роман. Вони навіть разом їздили відпочивати в Єгипет. Що ж, все дуже цікаво складається. 

Слід додати, що Микита Добринін вже був одружений. Колишню дружину звати Євгенія. Своє минуле чоловік старається не коментувати.