«Їх було багато!»: Катерина Варнава вперше розказала про свої пластичні операції

31/08/2018     Автор: Яна Романська
«Їх було багато!»: Катерина Варнава вперше розказала про свої пластичні операції

Відома всім актриса та телеведуча Катерина Варнава подобається багатьом своєю красивою нестандартною зовнішністю. Проте є багато людей, які вважають, що це не є її природня краса. Катерина нарешті вирішила роз'яснити ситуацію.

33-річна Катя зізналася, що кілька разів зверталася до пластичних хірургів.

Так, по інтернету щоденно ходять чутки та сипляться звинувачення в сторону телезірки. Однак, Катерина завжди жартами відповідала на такі слова і неодноразово заперечувала такі заяви в її сторону. Казала, що кардинальні зміни в її зовнішності — це результат різких схуднень і добре зробленого макіяжу. 

Але, все прийшло до того, що Каті набридло заперечувати і вести щоденні спори і вона вперше зізналася, що все ж таки робила пластичні операції і не раз. 

"Найбільш популярне питання, яке мені задають, це "Скільки пластичних операцій я зробила? ". Їх було багато! Заробляти я почала досить рано, тому що операції коштують грошей. Але я розумію, що, як би я не старалася, скільки б пластичних операцій не робила, все одно рано чи пізно вік візьме своє. Мені 33, а всі думають, що 35! ", — розповіла Варнава.

Можливо тепер шанувальники перестануть задавати це питання настільки часто, як це було до того, і залишуть її в спокої.