Новини про зірок
Подобається

«Як ти жив до цього?»: Лілія Ребрик поділилась відвертими подробицями сімейного життя

30/08/2018     Автор: Яна Романська
«Як ти жив до цього?»: Лілія Ребрик поділилась відвертими подробицями сімейного життя

Лілія Ребрик відома українська акторка і телеведуча. Молода красуня може не тільки похизуватись своєю прекрасною зовнішністю, а й красивою та дружньою сім'єю.  

Нещодавно українська зірка опублікувала фото на своїй сторінці в Інстаграм з дочкою та чоловіком. Сьогодні, 30 серпня, дочці Лілії Діані виповнилось 6 років.

Сьогодні, 30 серпня, нашій Діані- ШІСТЬ років. Шість років безмежного абсолютного щастя… Діана така в нас чудова вийшла, така красуня й розумниця, що перевернула все наше життя. Коли вона народилася- ми зрозуміли, що щастя можна тримати в руках, цілувати його й вкривати ковдрою. Що, виявляється, ти все життя мріяв, коли твій будинок перетвориться на склад ляльок, стрічок, суконь, песиків, котиків… Що найсмачніший чай в світі- це чай, зроблений з піску, а вечеря- зроблена з пластелину. Що якщо на секунду в будинку стало тихо- значить твоя косметика вже не твоя. І найголовніше, ти не розумієш, як ти жив ДО цього?! Як ти жив БЕЗ цього?! Рівно рік тому, саме на день народження Діанки, ми дізналися про вагітність й подарували їй сестричку, про яку вона так мріяла..)) Тепер нас четверо, Діана отримала статус старшої сестри, за декілька днів йде до школи, знімається в кіно, танцює, а при цьому залишається такою маленькою дорослою дівчинкою, нашою дівчинкою, яка зробила наше життя таким прекрасним. З Днем Народження, донечко!❤️❤️❤️❤️ — підписала зіркова ведуча. 

На світлині чудова сім'я виглядає просто неймовірно. Мама і доця в однаковому вбранні. Красуні одіті в тілесні спідниці та чорні блузки. Чоловік Ребрик Андрій Дикий вдягнув чорний класичний костюм.

Сім'я щиро посміхається та ніжно в обіймах пригортають один одного.

 

Сьогодні, 30 серпня, нашій Діані- ШІСТЬ років. Шість років безмежного абсолютного щастя… Діана така в нас чудова вийшла, така красуня й розумниця, що перевернула все наше життя. Коли вона народилася- ми зрозуміли, що щастя можна тримати в руках, цілувати його й вкривати ковдрою. Що, виявляється, ти все життя мріяв, коли твій будинок перетвориться на склад ляльок, стрічок, суконь, песиків, котиків… Що найсмачніший чай в світі- це чай, зроблений з піску, а вечеря- зроблена з пластелину. Що якщо на секунду в будинку стало тихо- значить твоя косметика вже не твоя. І найголовніше, ти не розумієш, як ти жив ДО цього?! Як ти жив БЕЗ цього?! Рівно рік тому, саме на день народження Діанки, ми дізналися про вагітність й подарували їй сестричку, про яку вона так мріяла..)) Тепер нас четверо, Діана отримала статус старшої сестри, за декілька днів йде до школи, знімається в кіно, танцює, а при цьому залишається такою маленькою дорослою дівчинкою, нашою дівчинкою, яка зробила наше життя таким прекрасним. З Днем Народження, донечко!❤️❤️❤️❤️ #дикасімейка #зднемнародження #happybirthday foto by @galand13

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Шанувальники Лілії Ребрик приєднались до привітань:

До сліз, слова гордості і подяки! З народженням вашої принцеси, здоров'я і процвітання-всім Вам! Ми вас любимо! Мені дуже подобається ця дивовижна дівчинка.С Днем народження, сонячний промінчик! Добра, радості і Ангелів тобі)