Новини про зірок
Подобається

«Я зробила все, що змогла»: Софія Ротару переживає втрату близької людини

30/08/2018     Автор: Яна Романська
«Я зробила все, що змогла»: Софія Ротару переживає втрату близької людини

Близькі знаменитої артистки Софії Ротару, яка днями несподівано для всіх потрапила у лікарню, зіткнулися з важкою втратою.

Софію Михайлівну тільки недавно виписали з лікарні, а їй вже довелося пережити новий удар. Увечері 28 серпня співачка повідомила в соцмережах про втрату дорогої їй людини. 

«Сьогодні ми втратили нашого музиканта, Друга і світлу людину…Саша, я зробила все, що змогла. Спочивай з миром», – написала Ротару на фотографії, опублікованій у Stories Instagram.

Причина загибелі молодого музиканта не розкривається. При цьому наголошується, що співачка та її близькі сильно переживають через те, що сталося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 71-річна Ротару повинна була виступати в російському місті Уфі на корпоративному заході, проте через погане самопочуття була увечері 25 серпня госпіталізована.

«Софію Михайлівну на «швидкій» з підозрою на інсульт доставили до нас. Коли співачку везли на каталці у відділення реанімації, Ротару прийшла до тями. Вона стала без кінця повторювати: «Дівчатка, я помру? Невже я помру?», – розповіла одна з медсестер в Уфімській лікарні швидкої медичної допомоги.

Артистці негайно зробили МРТ. На щастя, діагноз «крововилив в мозок» не підтвердився. Через декілька днів Ротару відпустили додому.